Brutálisan őszinte igaz szerelem teszt
6 mins read

Brutálisan őszinte igaz szerelem teszt

Ez a 8 kérdéses igaz szerelem teszt nem téved. Ha legalább hatra igennel felelsz, biztosra veheted, hogy közted és a párod között igaz szerelem szövődött. Ettől még minden kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, de, hogy biztos alapokon álltok, az nem lehet kérdéses. Végezd el a tesztet. Válaszold meg a kérdéseket.

Tökéletes igaz szerelem teszt

A következő 8 kérdésről, vagyis inkább állításról el kell döntened, hogy igaz -e rátok vagy sem. Súlyos állításokról van szó, ezért fontos, hogy ne csalj. Viszont cserébe valóban el tudod dönteni, hogy a párkapcsolatod igaz szerelmen alapul -e. Vedd sorra a tapasztalatodat, és próbáld meg hosszútávon értékelni a kérdésekre adott válaszodat. Ha csalsz, csak önmagadat csapod be.

Igaz szerelem teszt #1. Kérdés: Igaz rátok, hogy kölcsönösen tisztelitek egymást?

Az igaz szerelemben mindkét partner elismeri és értékeli egymás egyéniségét, véleményét és érzéseit. Ítélet nélkül hallgatják meg egymást, és tekintettel vannak egymás igényeire és kívánságaira. A tisztelet az igaz szerelemben azt jelenti, hogy kedvesen és becsülettel bánnak egymással, még a nézeteltérések esetén is.

Igaz szerelem teszt #2. Kérdés: Igaz rátok, hogy mélyen kapcsolódtok egymáshoz?

Az igaz szerelem olyan kapcsolatot táplál, amely túlmutat a felszínes dolgokon. Ez egy olyan kötelék, amely gyakran magában foglalja egymás alapvető értékeinek, meggyőződésének és életcéljainak megértését. Ez a kapcsolat olyan társas érzést teremt, amelyben mindkét partner úgy érzi, hogy egy csapatban van, és közös álmokért dolgozik.

Igaz szerelem teszt #3. Kérdés: Igaz rátok, hogy megvan köztetek a bizalom és az őszinteség?

Nyilván ne aprócska dolgokon rágódj eme kérdés kapcsán. A bizalom az igaz szerelem alapköve. Azt jelenti, hogy hiszünk egymás becsületességében és bízunk egymás szándékaiban. Az őszinteség viszont táplálja ezt a bizalmat. Ha őszinték vagyunk egymáshoz, az erősíti a köteléket, még akkor is, ha az igazsággal néha nehéz szembenézni.

Igaz szerelem teszt#4. Kérdés: Igaz rátok, hogy empatikusak vagytok egymással?

Az empátia az a képesség, hogy mélyen megértjük egymás érzéseit. Az igaz szerelemben a partnerek igyekeznek megérteni egymás nézőpontját, érzéseit és szükségleteit, támogatást és együttérzést nyújtva. Az empátia segít a partnereknek abban, hogy türelmesebbek és toleránsabbak legyenek egymással.

Igazi szerelem teszt #5. Kérdés: Igaz rátok, hogy feltétel nélkül támogatjátok egymást?

Az igaz szerelem azt jelenti, hogy egymás mellett állunk. Akár sikerben, akár kudarcban, boldogságban vagy bajban, az igaz szerelemben élő partnerek feltételek és fenntartások nélkül támogatják egymás hullámvölgyeit és hegyeit.

Őszinte, igaz szerelem teszt #6. Kérdés: Igaz rátok, hogy elkötelezettek vagytok egymás iránt?

Az elkötelezettség tudatos döntés, hogy együtt maradunk, és a kapcsolatunk még a kihívásokkal teli időszakokban is működik. Ez nem csak a hűségről szól, hanem arról, hogy aktívan befektetünk a kapcsolatba és ápoljuk azt.

Igaz szerelem teszt #7. Kérdés: Igaz rátok, hogy közösen fejlődtök?

Az igaz szerelem gyakran ösztönzi a személyes növekedést és az önfejlesztést. A szeretetteljes kapcsolatban élő partnerek motiválják egymást arra, hogy jobb egyéniségekké váljanak, támogatják egymás ambícióit és segítik egymást abban, hogy teljes mértékben elérjék a bennük rejlő lehetőségeket.

Igazi igaz szerelem teszt #8. Kérdés: Igaz rátok, hogy elfogadjátok egymást?

Az elfogadás azt jelenti, hogy elfogadjuk egymás hibáit és tökéletlenségeit. Az igazi szeretet nem akarja megváltoztatni a másik embert, hanem elfogadja olyannak, amilyen, és elismeri, hogy senki sem tökéletes.

Igaz szerelem teszt kiértékelés

  • Ha legalább 6 vagy több kérdésre igen az átgondolt válaszod: akkor tényleg igaz szerelem ég köztetek. Ettől még nem dőlhettek hátra. Ez a jelen. A kapcsolatotokon mindig dolgozni kell.
  • Ha 4-5 igen válaszod volt: Az alap megvan, erre lehet építeni, és megfelelő munkával igaz szerelem szövődhet köztetek.
  • Ha 3 vagy annál is kevesebb kérdésre feleltél igennel, akkor érdemes átgondolni, merre tart a kapcsolatotok. Nyilván nem mellékes, melyik az a néhány, amire igen válasz született, mert, mint az elején írtuk, mindegyik súlyos kérdés. Akár egy a fentiek közül önmagában csodálatos értéket képvisel, ha megvan egy kapcsolatban. Azonban meg kell tanulnotok kommunikálni, és előrelépni, hogy minél összetettebb legyen a kapcsolatotok.