3 gyönyörű szerelmes levél minta
2 mins read

3 gyönyörű szerelmes levél minta

Szeretnéd meglepni a párod egy káprázatos szerelmes levéllel? Itt a lehetőség. Csak egészítsd ki a szerelmes levél egyes részeit a kedvesedre vonatkozó infókkal, és máris küldheted, nyomtathatod.

3 szerelmes levél minta

Az Alábbi szerelmes levél mintákat bátran használhatod. Értelemszerűen töltsd ki, és akár használd fel egy az egyben őket. Ha gondolod, persze jobb is, ha belecsempészel néhány saját gondolatot, mondatot. Ha így is teszel, segíthetnek a kiindulásban.

Szerelmes levél minta #1. Szerelmi vallomás

_____________ (párod neve)!

Immár ________ hónapja/éve vagy része az életemnek, amiért nem lehetek elég hálás. Megköszönöm a sorsnak, az égieknek, bárkinek, akinek kell. Minden napunk egy csoda. Álomszámba mennek a percek, az órák, amiket együtt töltünk, és pokolba kívánom azokat, amikor el kell válnunk. Bárcsak mindig ölelnélek, karomba zárva védelmeznélek. Tartson örökké.

Szeretlek.

__________ (Te neved).

 


Szerelmes levél minta #2.

_____________ (párod neve)!

Tudom, hogy olykor akadnak kemény pillanataink. Küzdelmek, egymásnak feszülések. Én mégis hiszem, hogy együtt képesek vagyunk és leszünk kikecmeregni a legpokolibb időszakokból is. A fő célom, hogy boldognak, elégedettnek lássalak. A támaszod szeretnék lenni, hinni a közös csodás jövőnkben, és tenni érte mindennap.

Mindörökké Tiéd.

__________ (Te neved).

 


Szerelmes levél minta #3. Bocsánatkérő

Drágámnak!

Sokszor mondják, hogy tévedni emberi dolog. Talán Te is ezt gondolod, ha most eszedbe jutok. Hogy én lettem a te tévedésed. Számtalan dalt írtak már a szerelemről, az esendőségről, de én egyiket sem szeretném előadni neked. Mert vannak hibás döntések, helytelen mondatok, amiket a düh keltett életre, és nem lehet őket semmissé tenni egy dallal, ahogy ezzel a levéllel sem. Ezzel tisztában vagyok.

Nem keresek felelősöket, csak magamat átkozom. Visszacsinálni azt, amit tettem, sajnos már nem tudom. Az, hogy megbántottalak, nekem a legnagyobb fájdalom. Bár ez eltörpül a pokolhoz képest, amit miattam érzel.

Elfogadom az ítéleted. Elfogadom a haragod, de tudd, érted küzdeni fogok. Legalább addig, hogy a fájdalmad lecsökkenjen, és megérezd, hogy miattad jobb ember lettem.