Szokatlan online szextársasjáték került piacra
4 mins read

Szokatlan online szextársasjáték került piacra

Ha izgat az online szextársasjáték gondolata, akkor mutatunk egyet, amellyel valóban új dimenziók nyílhatnak meg a szexuális életedben. Új darabot dobtak piacra.

Miért használjatok online szextársasjátékot a szexuális életetek felvirágoztatásához?

Férfiként számtalanszor szembesültem azzal a panasszal, hogy a nők csak eszközként vannak jelen a szexben, és távolról sem kapják meg azt a figyelmet, amivel teljes kielégülést élhetnének át.

Szólni meg nem mernek arról, hogy többre vágynak, hiszen félnek letörni a pasijuk egoját.

Pedig a pasik is szeretnék megsokszorozni a nyújtott szexuális élményt. Nekik is lehetnek gátlásaik, például péniszméret szempontjából, vagy, hogy túl hamar elsülnek közösülés közben. Főleg, hogy szakértők szerint a nők kb. 30-50 százalékának lehet elsődlegesen hüvelyi orgazmusa.

A legszomorúbb, hogy a nők 11-13 százaléka, azaz, több mint minden 10. nő, sehogyan sem képes felnőttkorára orgazmusig eljutni!

A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében : a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre, és át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának. Viszont hiba azt gondolni, hogy a férfiak ösztönlények, és nem vágynak a játékosságra, vagy a lágy érintésekre!

Az online szextársasjátékot nem kell eldugni az anyós elől

Valós aggodalom lehet a párok számára, hogy bármilyen pajzán játékot használnának, azt el kell rejteni valaki elől. Nyilván nem kerülhet oda egy Honfoglaló mellé a polcra. Még ha szexpózokat bemutató kártyákról lenne is szó, azokat se tárolhatják mindenki szeme láttára.

Ha a gyerek, ha a mama fedezné fel, jöhetne az arcpirító magyarázkodás. Mi ez? Mire jó? Miért kell? Minek kell?

A szex a magánélet része még akkor is, hogyha egyesek szívesen beszélnek róla nyíltan.

Online szextársasjáték használatához még a gépre sem kell letölteni semmit

Mivel online játszható, csak regisztrálni kell, és belépni az oldalra.

Ez hívta életre a Kéjes Kínok weboldalt, ahol játszi könnyedséggel tudnak navigálni a játékmezők között, így kevés üresjárattal kényeztethetik egymást. Újabb és újabb szexi kihívásba ugorhatnak bele közösen.

A fő koncepcióm az volt, hogy ne kelljen letölteni semmit, ne kelljen esetleg eldugni a társasjáték dobozát, kártyáit a kíváncsiskodó gyerekek, vagy a váratlanul betoppanó anyu, apu elől.

Az online szextársasjáték lehet a közös titkotok

Ez nyilván bármely erotikus társas esetén igaz lenne, de maga a tény, hogy van a pároddal egy közös titok, egy elrejtett weboldal, ahová csak Ti ismeritek a belépési adatokat, azzal ügyesen erősíthetitek a kapcsolatotokat.

Kialakulhat az egy csapatban vagyunk érzés, amire azt hiszem hatalmas szüksége lenne a párok zömének. Az ilyen apróságokról tudunk ugyanis megfeledkezni, főleg egy hosszútávú kapcsolat során, aztán csodálkozunk, hogy eltávolodtunk egymástól.

Használjátok ki a játékosságot.

Kattints ide a játék kipróbálásához.