25 titkos szerelem jel, ami lerántja a leplet a férfiak viselkedéséről
12 mins read

25 titkos szerelem jel, ami lerántja a leplet a férfiak viselkedéséről

Úgy gondolod, hogy egy ismerősöd érzéseket táplál irántad, bár nem vallja be? Akkor érdemes figyelned a titkos szerelem jeleire, amelyek arra utalnak, hogy odavan érted. Lehet, hogy célozgat vagy vegyes jelzéseket ad, de te nem vagy biztos benne, hogy szeret téged vagy sem. Egyes pasik különböző okokból rejtegetik az érzéseiket. Lehet, hogy zöld jelre várnak tőled, vagy nem elég magabiztosak ahhoz, hogy közeledjenek feléd. Ebben a bejegyzésben arról beszélünk, hogy milyen finom jelek vannak arra, hogy egy srác titokban szerelmes beléd.

25 titkos szerelem jel

#1. Sokat bámul

Abból tudod, ha egy srác titokban beléd van esve, ha megpróbálja elkapni a tekintetedet, és sokáig tartani. Aztán, ha azt veszed észre, hogy szórakozottan felvonja a szemöldökét, miközben beszélgettek, akkor titokban tetszel neki. Esetleg észreveszed, hogy a szoba másik végében téged bámul, és elmosolyodsz, amikor megpillantod.

#2. Idegeskedve viselkedik

Amikor a férfi titokban tartja az érzéseit előtted, idegesen viselkedhet, például játszadozik az ujjaival, vagy végigsimít a haján. Ha tehát azt veszed észre, hogy ideges körülötted, akár kissé remeg, vagy nehezen beszélget veled, akkor valószínű, hogy titokban tetszel neki, és ezt próbálja eltitkolni.

#3. Folyton körülötted sertepertél

Ha titokban kedvel téged, akkor talál egy ürügyet, hogy mindig a közeledben legyen. Észre fogod venni, hogy megteremti az alkalmakat, hogy a közeledben lehessen. Például előfordulhat, hogy az osztályod vagy az asztalod előtt lóg, az ebédlőben eszik, amikor te ott vagy a barátaiddal, vagy kiszúrhatod, hogy vizet iszik a helyed közelében.

#4. Személyes kérdéseket tesz fel

A másik jele annak, hogy egy srác titokban beléd van zúgva, ha azt mutatja, hogy szeretne többet megtudni a szerelmi életedről, és folyamatosan személyes kérdéseket tesz fel neked. Például arra kíváncsi, hogy milyen típusú pasikkal randizol legszívesebben, és mit szeretsz csinálni hétvégén. Az életének egy részét is elárulja.

#5. Álcázza a kérdéseit

Néhány srác, aki nem nyíltan beszél az érzéseiről, esetleg közvetett módon vagy könnyed hangnemben kérdez. Ha olyan kérdéseket tesz fel, amelyek nem tipikus csevegésnek számítanak, az jó jel arra, hogy érdeklődik irántad, de titkol valamit.

#6. Szívesen Segít Neked

Egy pasiról akkor tudhatod, hogy gyengéd érzéseket táplál feléd, ha megpróbál segíteni neked. Ha például segítségre van szükséged a számítógép használatában, a cuccaid új helyre költöztetésében vagy a bevásárlásban, mindig hajlandó segíteni anélkül, hogy cserébe bármit is várna tőled, csak úgy szeretetből. Azt akarja, hogy különlegesnek érezd magad, és bármeddig képes elmenni, hogy kielégítse az igényeidet.

#7. Mosolyog, akárhányszor is meglát

Ha egy srác titokban beléd van zúgva, mosolyog és megnyílik. Rád mosolyog, amikor belépsz a szobába. Észreveheted, hogy izgatott és melegszívű irántad, ami árulkodó jele annak, hogy titokban tetszel neki. Még a legrosszabb napjain is feldobja a napját a jelenléted.

#8. Tükrözi a Testbeszédedet

Föltűnhet, hogy odaadásból tükrözi a viselkedésedet vagy a testbeszédedet. Például, ha te előrehajolsz, ő is előrehajolhat. Ha csípőre teszed a kezed, lehet, hogy ő is. Játssz el ezzel egy kicsit, változtasd meg a testhelyzetét, és nézd meg, hogy változik-e az ő testhelyzete.

#9. Játékosan ugrat Téged

Egy másik jele annak, hogy egy srác titokban beléd van zúgva, ha játékosan ugrat téged, hogy flörtöljön veled. A beszédében előfordulhat, hogy valamikor viccelődik. Azonban egészen biztos, hogy fokozza a játékot, ha te is flörtölsz.

#10. Megjegyzi a hozzád kötődő adatokat

Odafigyel, amikor beszélsz, mivel emlékszik a részletekre rólad, az életedről és az érdeklődési körödről. Ha például emlékszik olyan részletekre korábbi beszélgetésekből, mint a kedvenc együttesed vagy akár a házimacskád neve, akkor tudod, hogy figyel rád, és talán titokban szerelmes beléd.

#11. Folytatja a beszélgetést veled

Ha találkoztok, megragadja a lehetőséget, hogy beszélgessen veled, és kitalálja, hogyan lehet részese a beszélgetéseknek. Az egyik jele annak, hogy egy srác titokban beléd van zúgva, az, amikor olyan témákat hoz fel, amelyekről tudja, hogy felkelti az érdeklődésedet.

titkos szerelem jelei II.

#12. Mindent észrevesz rajtad

Ha egy pasi titokban kifejezi vonzalmát, előfordulhat, hogy megdicséri a megjelenésed, például az új ruhádat vagy frizurádat. A legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Nemcsak a külsődhöz fog dicsérni társítani, hanem a belső tulajdonságaidat, tehetségedet vagy intelligenciádat is csodálni fogja.

#13. Odafigyel a részletekre veled kapcsolatban

Ha egy srác titokban beléd van zúgva, előfordulhat, hogy más forrásokból, például közös barátoktól szerez rólad információkat. Még a közösségi média fiókjaidat is körbejárja, például az Instagramot és a Facebookot. Még az is lehet, hogy a barátai és a családja körében is gyakrabban hoz fel téged beszélgetés közben.

#14. Megmutatja a féltékeny oldalát

Amikor észrevesz egy másik pasit a környezetedben, furcsán viselkedik. Ha vágyakozol arra, hogy megtudd, titokban tetszel-e a srácnak, figyeld, mit csinál, amikor egy másik srác kerül a közeledbe. Ha más pasikról beszélsz, vagy másokkal jársz, az nem fog neki tetszeni. Egy srác, aki kedvel téged, védekezésből féltékenységre utaló módon viselkedhet.

#15. Beszél rólad a Barátainak

Ha egy srác titokban rajong érted, jó eséllyel a barátainak is mesélt rólad, és ők másképp bánnak veled, amikor meglátnak. Ezért tartsd szemmel, hogyan viselkednek veled a barátai a jelenlétében. Ha ugratják és párosítanak titeket, akkor valószínűleg beléd van esve, és a barátai tisztában vannak vele.

#16. Keresi az alkalmat, hogy kettesben legyen veled

Bár a baráti társasággal töltött idő izgalmas, mindannyian vágyunk arra, hogy egyedül legyünk azokkal, akiket szeretünk. Ha a srác barátod titokban szerelmes beléd, lehet, hogy okot keres arra, hogy kettesben maradhasson veled. Még ha társaságban is vagytok, igyekszik megtalálni a módját, hogy veled tölthessen egy kis időt.

#17. „Kedvel” a közösségi médiában

A közösségi média posztok „kedvelése” az újkori módja annak, hogy megállapítsd, hogy egy srác titokban szeret-e téged vagy sem. Például posztolsz egy pinata colada-t ízlelgető fotót vagy egy képet a legutóbbi, a legegzotikusabb helyen töltött nyaralásodról, és ő az első, aki lájkolja és kommenteli a képeidet.

#18. Mindig egyetért veled

Ha a pasi szerelmes beléd, de titkolja, akkor kerülni fogja a konfrontációt. Nem akar olyat mondani vagy tenni, amivel megbántana téged. Azt szeretné, ha a kedvenc filmjeid vagy tévéműsoraid is az övéi lennének. Lehet, hogy ugyanazokat a nézeteket vallja, mint te, vagy ugyanazokat az ételeket eszi, amelyeket te szeretsz.

#19. Okot talál arra, hogy megérintsen

Lehet, hogy gyakran megérint. Az érintése magában foglalja a lovagiasságot. Talán átkarolja a hátadat, miközben sétálgat a tömegben, a pulcsiját a vállad köré tekeri, vagy megérint, miközben segít kiszállni az autóból.

titkos szerelem jelei III.

20. Ő az első, aki válaszol a felvetéseidre

Akkor tudod, hogy egy pasi titokban beléd van-e zúgva, ha ő az első, aki reagál bármire, amit mondasz vagy teszel. Jobban szeret téged, mint bárki mást, és mindig hajlandó a társaságodban lenni, ha szükséged van rá. Nemcsak elsőként reagál, hanem értékeli és tisztelettel viseltetik a véleményed iránt.

21. A nevedet használja a beszélgetésekben

Ha egy srác gyakran használja a nevedet, sanszos, hogy tetszel neki. Fontos arra is figyelni, hogyan ejti ki a nevedet. Sokat mosolyog, amikor kimondja a neved, ami nagyszerű jel, hogy titokban vonzódik hozzád. Még az is előfordulhat, hogy becenéven szólít.

#22. Megváltoztatja a külsejét

A megjelenésében vagy általános személyiségében bekövetkező finom vagy nyilvánvaló változás jó jel arra, hogy titokban szeret téged. Például, ha a közelében vagy, észreveheted, hogy elegánsabban öltözködik, vagy hogy lelkesebb vagy pezsgőbb lesz.

23. Betartja az ígéreteit

Lehet, hogy kevés szóval él, de a szavát megtartja. Egy srác, aki titokban beléd van zúgva, betartja az ígéreteit, mert értékel téged és komolyan vesz. Ez azt mutatja, hogy hajlandó elkötelezni magát és megerősíti az irántad érzett szenvedélyét.

24. Ajándékokkal lep meg

Ha véletlenszerűen hoz neked ajándékot, meghív ebédre, vagy ok nélkül vesz neked gyönyörű ruhákat, az azért van, mert különlegesnek tart, és titokban kifejezi a gyengédséget és a törődést irántad. Ha ajándékvásárlásról vagy másokra való pénzköltésről van szó, a pasik csak a kedves emberekért teszik meg.

25. Elpirul, amikor meglát

Elpirul, amikor találkozol vele, vagy szemkontaktust létesítesz vele. Amikor megkopogtatod a hátát, vagy bármilyen módon megérinted, láthatod, hogy elpirul. Amikor bókolsz neki vagy beszélgetsz vele, elpirul, mert titokban kifejezi az irántad érzett elragadtatását.

 

Forrás: 25 Subtle Signs He Loves You Secretly (momjunction.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük